perjantai 30. joulukuuta 2016

kodikkuutta uuteen kotiin julisteilla

Olemme asuttaneet uutta taloa nyt jo seitsemän kuukautta. Moni kysyy, että tuntuuko talo jo kodilta ja tuntuuhan se. Uuden kodin ongelmana vaan on usein se, että kun huonekalut hakevat vielä paikkaansa ja seinät ovat tyhjiä, niin kovin lämmintä ja kodikasta tuntua ei synny heti.

Olenkin silmäillyt kaikkia nurkkia sillä silmällä, että minne hankitaan hyllyä ja minne voisi kiinnittää tauluja. Mutta silmäilyyn se on jäänyt, sillä jostain syystä uuden talon seiniin reikien tekeminen hirvittää. Mitä jos taulu meneekin väärään paikkaan?!? Kuka nyt haluaa alkaa paklaamaan ja maalaamaan uudessa talossa?

Mutta kun Deseniolta otettiin minuun yhteyttä ja ehdotettiin yhteistyötä, niin tartuin innolla tehtävään ja kauhukuvat reikäisistä seinistä piti unohtaa.

Julisteille löytyi useita potentiaalisia paikkoja, mutta eniten apua kaipasi makuuhuoneemme, jonka tyhjät seinät huusivat täytettä. Sitten alkoikin se tuskaisin osuus, eli päättää mitkä julisteet valita Desenion upeista valikoimista! Ja sitten vielä missä koossa ja millainen kollaasi niistä tehdään...

Ja ai että olen tyytyväinen! Makuuhuone tuntuu heti kodikkaammalta ja jotenkin "lämpimämmältä". Tyttärenikin huokaili ihastuksesta kun näki taulut seinällä.





Tässä vielä suorat linkit näihin Desenion julisteisiin
Black featherOcean, BreatheCloud Mountains, Birds

Jos nyt jälkiviisaana jotain tekisi toisin, niin ehkä olisin valinnut hieman isomman taulun tuon kollaasin isoimmaksi osaksi. Muuten olen ihan tyytyväinen taulujen ilmeeseen. Ehkä irrallisimmaksi jää tuo alimmainen, mutta siitäkin tykkään kovasti. Ehkä se saattaa muuttaa joskus toisaalle jos löydän kollaasiin jonkun sopivamman :) Mutta kyllä näistä kaikista välittyy se rauha ja "ilma", jota niihin toivoinkin.

Mitäs tykkäät muutoksesta? Tässä vielä vertailun vuoksi "ennen" kuva.



Makuuhuone on nyt siis melkein valmis. Mielestäni sänky huutaa päätyä, eli sellainen pitäisi vielä taikoa. Idea on jo olemassa, mutta pitäisi taas vaan saada itseään niskasta kiinni :) Niin ja tietysti sänkyyn pitäisi saada tuplapeitto ja isoja ihania tyynyjä. Mutta kaikki aikanaan.

Huomenna on vuoden viimeinen päivä. Mennyt vuosi on ollut aika rankka. Toivon tulevasta meille ja teille helpompaa :)

* Julisteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan

3 kommenttia:

  1. Ihania kuvia valitsit Deseniolta! Hyvältä näyttää :) Meilläkin on julisteita heiltä. Maisemakuvat ovat upeita!

    VastaaPoista
  2. Olen erittäin iloinen voidessani jakaa kokemukseni täällä, nimeni on Brenda ja olin onnellisesti naimisissa. Vasta kun aviomieheni sanoi pettävän häntä, niin meistä molemmista tuli nagging parit, hän ei voinut uskoa, eikä hän myöskään luottanut sanoihini, joten jätimme avioeron, myöhemmin erotimme ja lupasimme koskaan asettamatta. Yritin pitkään siirtyä eteenpäin, mutta en voinut pysyä ilman häntä, joten aloin pyrkiä palaamaan mieheni, sitten minut ohjautui Dr.IZOYAan. Upea mies, jonka tapasin, hän rakasti loitsun ja sai mieheni palaamaan 24 tunnin sisällä. Tämän vuoksi olen täällä jakamassa tohtori IZOYAn kontaktia, tavoittamassa häntä drizayaomosolution@gmail.com kautta. Hän on todella voimakas ja erikoistunut seuraaviin asioihin ...
    (1) Kaikenlaiset rakkausloitsut. (2) Lopeta avioero. (3) Lopeta rauha. (4) Tarvitaan henkistä apua.

    VastaaPoista

On mukava kuulla sinusta